2. kesäkuuta 2013

Heliumpallo

 
 
Koko viikko meni samalla kaavalla: 8-9h duunissa, kotiin hetkeks rauhottumaan ja sit lukemista nukkumaanmenoon asti. Ei tarvinnu ajatella mitään muuta. Ei ongelmia.
 
Syötyä tuli liikaa. Mia kävi neljä kertaa iltasella moikkaamassa, vaikkei pitänyt. Nyt täytyy saada kontrolli takas koska vihaan sitä.
 
Nälkä tuntui ekaa kertaa yli viikkoon tänään. Tuli myös pari kyyneltä, vihdoinkin. Ehkä tunteet alkaa tulla takas. Ehkä mä en ookaan täysin turta loppuun asti. Vaikka se ois niin paljon helpompaa.
 
Tänään söin pari palaa ruisleipää, paistetun kananmunan, salaattia ja 3 palaa pinaattipannaria. Eikä edes vituta, koska vaaka näytti illalla vähemmän ku aamulla. Tiedä sit mikä sitäkin vaivaa.
 
Latasin taas salikortin seuraavaks yhdeksäks viikoks. Huomenna vuorossa piloxing. Tulee siitäki jotain täytettä elämään.
 
Päässä soinut nyt pari päivää PMMP:n Heliumpallo. Mulla ei oo heliumia enkä pääse sinne ylös asti. Oon vaan pallo.  Ja jos mulla heliumia oiskin, niin luultavasti päästäisin sen ilmaan noin vain ja satuttaisin taas kaikkia.
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti