24. kesäkuuta 2013

Yöllinen ruokakatastrofi



Mikähän tätä päätä taas vaivaa? Kuka oikeesti, sängyssä makoillessaan kello kolme yöllä koittaen saada unta, saa päähänsä keittää perunoita? No, jos mä en voi nukkua ni syödään sit! Näinhän mä sitten tein. Keskellä yötä tollasta helppoa purtavaa. Siis oikeesti, mitä helvettiä?

Aamulla piti herätä jo seiskan aikaan, koska tänne oli tulossa jotain miehiä tsekkaamaan pattereita, enkä halunnu olla kotona kun ne tulee. Eli kahvit naamaan ja parin tunnin kävelylenkille ympäri Espoota. Tarkotus oli mennä vielä rantaankin kävelemään, mutta toinen lenkkari päätti alkaa kiukutella ja nyt on kantapäässä rakko. Oli kivaa. Pitkästä aikaa mennä pidemmälle kuin vaan tuohon omalle pururadalle. Aurinko paisto eikä liikkeellä ollut hirveesti porukkaa. Pitäis varmaan koittaa ottaa tavaks. Opetella heräämään aikasemmin ja lähteä heti lenkille. Ehkä jopa totuttaa polvet taas juoksemiseen...

Yöllisen perunakatastrofin jälkeen päätin, että tänään ei syödä. So far so good. Johtuu ehkä siitäkin, että heräsin hetki sit parin tunnin päikkäreilt. Kolmen tunnin yöunet siis kostautu. Toivon kuitenki et uni tulee tänään illal helpommin. Vois sit mennä aamulla salille ja sen jälkeen pikku lenkille jos saan ton rakon kivuttomaks.

Syömiset on yleisesti mennyt ihan terveellisesti. Suurin repsahdus olis edellisen (ei siis nyt juhannus) viikonlopun ravintolasyömiset porukoitten kanssa. Muuten syöny aika perus kotiruokaa. Koittanu muistaa ostaa aina hedelmii. Ainut ongelma viime viikolla tuli, kun teki mieli leipää. Se on ollu aina se mun heikkous, eikä näköjään vielä itsekuri riitä sen syömiseen (nimimerkki pussillinen paahtoleipää yhden päivän aikana). Eli no more bread for me! Pitäis varmaan alkaa oikeesti laskea niitä kaloreita taas.

Parin tunnin päästä menen pilatekseen. En ole ennen koittanu ja nyt sit vihdoinkin päätin kokeilla. Maanantai on mulla ollut aina se lihaskuntopäivä. En tykkään siitä yhtään niin on ollut kiva hoitaa se maanantaina pois alta, ja keskittyä loppuviikko enemmän aerobiseen. Saas nyt nähdä millanen toi on, pitääkö muutta systeemiä ja lisätä liikuntaa. No totta kai täytyy, ethän sä liiku tarpeeks, kato nyt itteäs. Toivottavasti on kiva tunti.

Yleisesti olo on ihan järkyttävän turvonnut, enkä uskaltanu aamulla astua vaa'alle. Täytyy tsempata. Jos nätit kelit jatkuu, ni ois se kiva joskus mennä rannallekin tai jotain.

Oon ollut nyt reilu yhdeksän tuntia ilman röökiä. Olo on, ehkä vähän sekava ja vainoharhainen. Tekee mieli syödä. Eli fiksumpaa ois varmaan käydä ärrällä ja pitää tää paasto. Joo.

Ihanaa uutta viikkoa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti