28. kesäkuuta 2013

Perusarkea

 



Tällä viikolla on tullut käveltyä noin 30km. Käyty zumbassa ja pilateksessa. Eilen tuli levättyä. Piti lähteä lenkille ja piloxingiin, mutta kantapäät oli ihan verillä niin päätin sitten jättää väliin. Tänään jumppasin kotona ja venyttelin melkeen tunnin kun en meinannut taipua saamaan housuja jalkaan. Huomenna aamulla kahvakuula (jos herään ajoissa) ja sunnuntaina varmaan taas zumbaan.

Syönyt oon puuroa, hedelmiä, perunoita, silliä, salaattia ja popcorneja, paljon. Koitin lopettaa polttamisen niin se johti sitten hallitsemattomaan ahmimiseen keskiviikkona. Torstaina turvallinen aski taskuun ja syömiset takaisin raiteille. Ennemmin terveysriski kuin lihominen. Tiedän, että toi kuulostaa ihan kamalalta enkä tykkää, että aattelen noin, mutta tällä hetkellä tä tilanne vaan on noin. Ehkä joku kaunis päivä mä onnistun lopettamaan ilman, että lihon. Yritän varmaan sitten kun oon tavotepainossa.

Tänään alas mennyt lautasellinen kaurapuuroa mehukeitolla (150kcal), omena (50kcal) ja viinirypäleitä. En tiedä tarkkaa määrää, enkä jaksa tarkistaa kaloreita, mutta tuskin meni tänään yli viidensadan. Huomenna varmaan sama setti plus banaani. Illalla kuuntelemaan räppiä paikalliseen. Muutama olut varmaan tulee otettua, mutta liikaa ei voi. Ei ole rahaa hirveästi tuhlattavaksi, ja sunnuntaina haluun treenaamaan enkä sortua krapulassa sohvannurkkaan ja pizzaan.

Jos vielä saisi töitä, niin tuntuu, että tästä elämästä voi vielä tullakin jotain. Ihanaa viikonloppua kaikille, jotka tänne joskus eksyy :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti